Torgeir hos Bergen Skadedyrkontroll i lift på oppdrag innen fuglesikring

På tide å tenke på fuglesikring av eiendom og verdier?

Nå som våren nærmer seg, vil fuglene også komme tilbake til byen vår og gjøre den mer livlig. Selv om fuglelivet kan være koselig å se på, kan det også forårsake problemer når fuglene slår seg til ro på taket, mellom husene eller andre steder nær der vi bor eller jobber.

Fuglene kan forårsake skader på eiendom, bil og andre ting på grunn av etsende stoffer i avføringen deres. De kan også forårsake støyforurensing og beskytte avkommet sitt på en måte som kan være skremmende. En annen uønsket følge av fuglene er at de kan bringe med seg lopper som kan være plagsomme

 

Torgeir hos Bergen Skadedyrkontroll i lift på oppdrag innen fuglesikring
Torgeir hos Bergen Skadedyrkontroll på oppdrag innen fuglesikring

Mange metoder for løsning

Bergen Skadedyrkontroll kan hjelpe med å sikre eiendommen din mot fugler. De ønsker også å ta vare på både fuglene og de flotte eiendommene i byen vår. Det finnes mange forskjellige metoder for å sikre eiendommen din, og de vil tilpasse metodene etter dine ønsker, bygningen din og din lommebok. Metodene kan inkludere pigger, wire, netting, strømskinner eller en kombinasjon av disse.

Ikke forstyrr fuglene når de hekker

Dersom det allerede er fugler etablert hos deg har Stian Valestrand hos Bergen Skadedyrkontroll følgende råd:
-Det er viktig å være rask på avtrekkeren og kontakte Bergen Skadedyrkontroll for å finne en løsning. Det er viktig å ikke forstyrre fuglene når de hekker.

GRATIS BEFARING

Ta kontakt på telefon 94 45 32 55 eller via nettsiden for en kostnadsfri og uforpliktende befaring.