Bilde av Stian hos Bergen Skadedyrkontroll og Rune Erichsen hos SK Brann.

Bergen Skadedyrkontroll inngår partnerskap med Sportsklubben Brann

Vi i Bergen Skadedyrkontroll AS er stolte over å kunngjøre at vi har inngått et partnerskap med klubben som står vårt hjerte nær – Sportsklubben Brann! Vår misjon siden vi startet opp i 2022 har vært å bygge verdier der vi er, og vi brenner for lokale bedrifter og deres suksess.

En naturlig partner

Derfor var det et naturlig valg for oss å inngå partnerskap med Brann som vår første partner. De representerer mange av de samme verdiene som oss, og har også et sterkt partnernettverk og spennende planer for året som vi ønsker å være en del av!

Selve avtalen innebærer støtte til herrelaget, kvinnelaget og yngres som er viktig for oss i Bergen Skadedyrkontroll. Vi støtter hele SK Brann!

En ære å være med på reisen

Daglig leder i Bergen Skadedyrkontroll AS, Stian J. Valestrand, har gått på stadion i mange år, og han uttrykker følgende om valget av Brann som partner:

-Dette er en klubb som har stått mitt hjerte nært i mange år, og det er en stor ære å få være med Sportsklubben Brann på den reisen som venter i 2023. Vi merker også at engasjementet er tilbake sterkere enn det har vært på mange år, så timingen for dette partnerskapet er perfekt for oss som startet opp i 2022.

Lykke til med sesongen!

Vi ønsker Sportsklubben Brann lykke til med sesongen og gleder oss til spennende arrangementer for partnere og god underholdning gjennom hele 2023!

GRATIS BEFARING

Ta kontakt på telefon 94 45 32 55 eller via nettsiden for en kostnadsfri og uforpliktende befaring.