bildet er en illustrasjon som viser en rotte og en skadedyrbekjemper i bakgrunnen

Skadedyr på fremmarsj i Norge – Slik kan du beskytte deg

Skadedyr er et økende problem i Norge, spesielt i byene. Ifølge TV 2 (Les artikkel) har antall henvendelser om skadedyr økt med over 50 prosent i løpet av det siste året. Blant de vanligste skadedyrene er rotter, mus, veggedyr, kakerlakker og maur. Disse kan forårsake store skader på boliger, helse og hygiene.

Hva er årsaken til denne urovekkende trenden? Eksperter peker på flere faktorer, som klimaendringer, økt reiseaktivitet, dårlig renovasjon og byggeboom. Disse bidrar til å skape gunstige forhold for skadedyrene, som trives i varme, fuktige og skitne miljøer.

Hvordan kan du forebygge og bekjempe skadedyr i din bolig? Det finnes noen enkle tiltak du kan gjøre selv, som å holde det rent og ryddig, tette sprekker og hull, kaste søppel regelmessig og vaske sengetøy og klær på høy temperatur. Men noen ganger er det ikke nok, og du trenger profesjonell hjelp.

bildet viser en mann som bekjemper skadedyr


Det er her vi i Bergen skadedyrkontroll kommer inn. Vi er et lokalt og erfarent firma som tilbyr effektive og trygge løsninger for alle typer skadedyrproblemer. Vi har lang erfaring og god kunnskap om skadedyrenes biologi, adferd og bekjempelsesmetoder. Vi bruker kun godkjente og miljøvennlige produkter, og vi følger alle lover og regler for skadedyrbekjempelse.

Vi tilbyr gratis befaring og uforpliktende tilbud, og vi garanterer rask og diskret service. Vi har døgnvakt og kan rykke ut på kort varsel. Vi har fornøyde kunder over hele Bergen og omegn, og vi kan hjelpe deg med å bli kvitt skadedyrene en gang for alle.

Ikke la skadedyrene ødelegge din bolig og livskvalitet. Kontakt oss i dag på telefon 94453255 eller e-post , og la oss ta hånd om problemet. Vi er din trygge partner i kampen mot skadedyr.